ALLES WAT U NOG MOET WETEN

Het is bijna zover, het gala staat voor de deur! Outfits geregeld en ticket's in huis? Wij hebben er weer zin in, u toch ook? Hier leest u de laatste informatie die voor u als bezoeker belangrijk is.

ADRES 

Het adres van Grand Hotel Huis Ter Duin is:
Koningin Astrid Boulevard 5, 2200 AB Noordwijk aan Zee

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van Grand Hotel Huis Ter Duin. Let op, een parkeerkaart kost 5 euro en is verkrijgbaar bij de receptie van het hotel. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein, maar rondom Grand Hotel Huis Ter Duin zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Kaartcontrole

Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode en zullen bij de entree worden gescand op echtheid. In de Lobby van Grand hotel Huis ter Duin kunt u bij een tweetal desks uw ticket laten scannen. Hierna ontvangt u een polsbandje. Deze dient u zelf om te doen. In de lobby zijn crew/infodames aanwezig die u hier bij kunnen helpen of die het bandje kunnen afknippen indien deze te lang is.


LET OP: Toegang uitsluitend 18 + , neem identificatie mee want u wordt bij twijfel gecontroleerd.

Openingstijden

De deuren gaan om 21:00u open voor het publiek en het programma duurt tot 02:30u. Zorg dat u niets mist en kom op tijd om drukte bij de ingang te voorkomen. Houd uw ticket gereed voor een vlotte doorstroming.

De deuren gaan om 21:00 uur open voor het publiek en het programma duurt tot 02:30 uur. Zorg dat je niets mist en kom op tijd om drukte bij de ingang te voorkomen. Houd je ticket gereed voor een vlotte doorstroming.

FOTOMOMENT

Op de foto met uw vrienden, familie of geliefden? Dit kan bij de fotowand, te vinden op de begane grond. De foto’s zijn een aantal dagen na het gala te vinden en op onze Facebookpagina.

Foto & Video

Neem gerust uw camera mee naar het Nieuwjaarsgala en maak zoveel foto's en video's als u wilt, zolang het voor eigen gebruik is. Deel uw foto's en/of beelden op Social Media met hashtag #NieuwjaarsgalaNW

Op het gala lopen ook fotografen rond en er wordt een videoreportage gemaakt van het evenement. Na afloop zullen deze foto’s en videoreportage op onze website/ Facebook verschijnen!


Drugsgebruik en veiligheid

Wij tolereren geen drugs gebruik en wangedrag op het evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft - en harddrugs niet zijn toegestaan en op wangedrag wordt aangesproken.  Personen die besluit en om drugs mee te nemen /te gebruiken worden door de beveiliging verwijderd van het gala en overgedragen aan de politie.  Op wangedrag zal worden geanticipeerd door de beveiliging en indien nodig worden personen,  zonder discussie,  verwijderd van het evenement. In het kader van de veiligheid kunnen de beveiligings medewerkers bij de ingang vragen om uw tas te mogen controleren of (preventief) te fouilleren/visiteren. Wij  verwachten geen problemen, maar vragen hierbij wel uw medewerking om zo u w veiligheid te kunnen waarborgen. 

EHBO

In Grand Hotel Huis Ter Duin werken tijdens het gala EHBO - gecertificeerde  medewerkers en is er een EHBO post aanwezig op de begane grond naast de ingang van het hotel. Ook de beveiligingsmedewerkers kunnen eerste hulp verlenen in geval van nood.  Kijk op de plattegrond voor de exacte locatie van de EHBO post. Merkt u dat iemand zich niet goed voelt of zijn er calamiteiten, schakel dan direct een medewerker in voor hulp of ga naar de EHBO post.

Tot slot

Let goed op u zelf en een ander, maar denk bij het verlaten van het Nieuwjaarsgala ook aan uw medemens die al ligt te slapen. Wij wensen u ontzettend veel plezier tijdens het gala en uiteraard een fantastische start van het nieuwe jaar!


Een bijzondere en onvergetelijke avond

beleef je bij het nieuwjaarsgala noordwijk