Diverse  Podia

Het Nieuwjaarsgala is een van de grootste evenementen in Noordwijk, bedoeld voor alle inwoners van Noordwijk (en omstreken) vanaf 18 jaar en ouder. De aftermovies van alle edities zijn inmiddels via ons populaire YouTube-kanaal duizenden keren bekeken.

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk staat bekend om haar fantastische en gezellige podia. Er is een gevarieerd programma voor verschillende generaties: of u nu 18 of juist 80 jaar bent. Er is voor ieder wat wils. De artiesten van het Nieuwjaarsgala Noordwijk 2019 zullen ook deze editie weer per zaal op deze pagina worden uitgelicht.
Blijf ook verder op de hoogte via Twitter en Facebook!

Nieuwjaarsgala Noordwijk 2019 biedt dit jaar maar liefst in vier zalen zeer gevarieerd entertainment.

PICKÉZAAL

In de Pickézaal openen we de avond met een fantastische dans act en vult DJ René K de zaal met soul, urban, latin, top40 en disco knallers tot de lekkerste house-beats met een herkenbare sound. De coverband The Recipe LIVE zorgt voor een knallende avond vol non-stop Dance, Pop, EDM, Rock, Hiphop en meer. Als klap op de vuurpijl is er een live DJ-act waar we meerdere artiesten samengevoegd hebben. Ken jij DJ Le Kobois, saxofonist Tomas Delfgaauw, Frank the Tank (Percussion) en MC Yanto al? Deze heren moet je gezien en gehoord hebben! Vergeet niet je kaartjes te halen voordat het uitverkocht is! http://www.nieuwjaarsgala.nl/kaartverkoop/

PICKÉZAAL

The Recipe is dé non-stop partyband: alle hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, met veel nadruk op de hits van nu! Voor de broodnodige variatie voegen we hier ook nog een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers aan toe. 
 Dit recept lukt altijd en overal, niet alleen door het unieke concept maar ook door de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat. Met een zanger en 2 zangeressen zorgen zij voor afwisseling, entertainment en veel contact met het publiek tijdens het Nieuwjaarsgala Noordwijk.

PICKÉZAAL

DJ Le Kobois (Tim Kobossen) is een waanzinnige allround dj. Met zijn dj skills weet hij het publiek te raken met de hits en muziekstijlen. Van uptempo, tot deep- en soulfull house. House, disco en classics. DJ Le Kobois draait alle nummers als 1 grote mix tijdens zijn optredens. DJ Tim alias DJ Size Does Matter is regelmatig te beluisteren op Radio 538. Met DJ Le Kobois in de mix? Dit staat garant voor een explosief  begin van het nieuwe jaar!

PICKÉZAAL

Thomas Delfgauw is een muzikant in hart en nieren! Mede door zijn conservatorium achtergrond en ruim 10 jaar ervaring in optredens met DJ’s, weet hij altijd een top performance neer te zetten. Niemand minder dan house veteraan Quinten de Rosario en radio icoon Giel Beelen hebben zich al laten ondersteunen door de energieke sounds uit de saxofoon van Tomas. Strak in pak gaat Tomas uit zijn dak tijdens jullie Nieuwjaarsgala. 

PICKÉZAAL

Frank The Tank is een act met veel energie, explosie en drumgeweld! Als één van de meest gevraagde percussionist van Nederland weet hij een feest te verrassen met een weergaloze percussieshow. Frank begon met drummen op 9-jarige leeftijd en sindsdien wist hij dat hij de rest van zijn leven wilde blijven musiceren. Op 22-jarige leeftijd maakte Frank de overgang naar percussie en begon dit te combineren met DJ’s. Eerst in de plaatselijke club, maar daarna al snel als resident percussionist bij The Cruise Terminal, Hollywood, Millers en beachclub Bloomingdale.
Met waanzinnige ritmes en solo’s verrast Frank het publiek op het podium en op de dansvloer. Hij houdt van entertainen met veel gevoel voor sounds, grooves en de vibes van het feest of evenement.

PICKÉZAAL

MC yaNto - Soulfulness is een tweede natuur voor yaNto, die momenteel de clubscene stormenderhand neemt met zijn fascinerende microfoon-toverij. Stijgend naar de top als een van de meest veelzijdige vocalisten van het land, zal hij de kunst van het casten naar een muzikaal superieur niveau brengen.

Keizerzaal

Disco, Soul & Funk coverband Step the Gap bestaat volledig uit professionele muzikanten en hun show bevat enkel de beste, meest feestelijke en aanstekelijke hits. De band weet met twee prachtige zangeressen, een swingende gitarist, een funky bassist, een opzwepende toetsenist én een strakke drummer al het mooie van disco, soul en funk te belichamen. Het Nieuwjaarsgala wordt nóg knallender met een spetterende blazerssectie! Met saxofoons en trompetten brengt Step the Gap XL de soul tot leven en spelen ze het dak eraf! 

Keizerzaal

Louiy de Bruin - Een entertainer in hart en nieren met easy listening nummers, 70′s and 80′s songs maar er ook een lekker feestnummer tussendoor gooit. 

Latour

The Jesters - Jazz fans opgelet! Tijdens het grootste gala in de Bollenstreek kun je genieten van o.a. Chet Baker, Wes Montgomery en John Mayer. The Jesters blazen de wereld van Jazz nieuw leven in met de klanken van Jazz, Fusion en Blues. Kom met ons meegenieten in de Latour Jazz zaal. 

Berkel Lounge

Sushi bar en lounge area  -  Vergeet  zeker niet langs de Berkel Lounge te lopen voor een heerlijke sushi-hap en een gezellig babbel!  Heb jij je kaarten al aangeschaft? Wees er snel bij voordat ze op zijn!  Ik wil er bij zijn!

Een bijzondere en onvergetelijke avond

beleef je bij het nieuwjaarsgala noordwijk