Het Nieuwjaarsgala is een van de grootste evenementen in Noordwijk, bedoeld voor alle inwoners van Noordwijk (en omstreken) vanaf 18 jaar en ouder. De aftermovies van alle edities zijn inmiddels via ons populaire YouTube-kanaal duizenden keren bekeken.

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk staat bekend om haar fantastische en gezellige podia. Er is een gevarieerd programma voor verschillende generaties: of u nu 18 of juist 80 jaar bent. Er is voor ieder wat wils. De artiesten van het Nieuwjaarsgala Noordwijk zullen ook in 2022 deze weer per zaal op deze pagina worden uitgelicht.
Blijf ook verder op de hoogte via Twitter en Facebook!

Nieuwjaarsgala Noordwijk heeft  in 2022 weer vier zalen zeer gevarieerd entertainment.

DIT WAS het Entertainment van het Nieuwjaarsgala in 2020

Haar naam is Ashley Zaat, eigenaresse van entertainment van A tot Z. De naam van haar bedrijf is niet alleen een leuke combinatie van haar initialen maar staat ook voor de veelzijdigheid op het gebied van entertainment. Dit Nieuwjaarsgala verzorgt zij  het entertainment met een spetterend entree. Om deze onvergetelijke avond vast te leggen kunnen jullie door polaroidgirls tijdens het gala een polaroidfoto laten maken. Tot slot staan er high-class danseressen op de dansvloer.  Kijk voor meer informatie: www.ashleyzaat.nl 

 
Ashley Zaat

PICKÉZAAL I

THE RICH AND FAMOUS is een aantrekkelijke en energieke coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht en geluidsteam. Met tours in binnen, -en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privé feesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes! De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Mr Probz, Van Velzen, Xander de Buisonjé, André Hazes jr. en vele anderen. Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.  Kijk voor meer informatie op https://www.therichandfamous.nl/

PICKÉZAAL II

DJ Tim Kobossen - Tim Kobossen is een waanzinnige dj. Met zijn dj-skills weet hij het publiek te raken met de hits in alle muziekstijlen. Van uptempo, tot deep-en soulfull house, disco en classics. Tim is veelvuldig te gast in de beroemde nachttempel ‘de Escape’ in Amsterdam. En clubs als SOHO en Club NYX en is tevens regelmatig op vrijdagmiddag te beluisteren op Radio 538 met Le Kobois in the mix voor een goed begin van je weekend! https://www.facebook.com/timkobossen

 
Dj Le Kobois

PICKÉZAAL III

DJ RENE KRené Kortekaas, ook wel bekend als DJ René K in Noordwijk en omstreken. Al ruim 20 jaareen vertrouwd gezichtin clubs en op events. Een DJ die staat voor muziek variaties op een hoog level. Van soul, urban,latin, top40 en disco knallers tot de lekkerste housebeats met een herkenbare sound. Door zijn diversiteit en sfeergevoelig element een DJpur sang.  https://www.facebook.com/rene.kortekaas.

DJ Rene

PICKÉZAAL IV

Terug van weggeweest op het Nieuwjaarsgala Noordwijk! Noordwijker Sjoerd van Eerdenburg ofwel Saxy Mr. S. is nog steeds DE baas op de sax. Met jarenlange ervaring op het podium is een publiek entertainen verweven in zijn bloedbaan en leeft hij voor de show. Als freestyle saxofonist staat hij bekent om zijn energieke spel en performance en speelt hij graag op een allround mengelmoes van alle genres muziek. Met ‘altijd strak in pak’ als handelsmerk is hij een graag geziene gast op menig feest. Saxy Mr. S. speelde met bijna elke bekende top 100 dj en met idem beroemde nationale en internationale artiesten. Hij speelde op teveel om op te noemen plekken in binnen en buitenland en hij heeft residenties in de hotste clubs van Nederland, België en Frankrijk. Residenties: Skyroom - Brusse, Escape - Amsterdam, Millers - Den Haag,  VIP Room - Parijs, Cafe in the City - Amsterdam/Rotterdam,  Encore - Den Haag,  Club Poema - Utrecht,  BC O - Noordwijk .
http://saxymrs.com/  https://www.facebook.com/saxymrs/ 

Saxy Mr. S

PICKÉZAAL V

Frank started playing the drums, as a nine year old boy. From there on he knew that he wanted to play every day and make music for the rest of his life.

He started performing in combination with DJs in 2008 at the age of 22. House Music was already booming. In his opinion there was still missing something. His interests for playing the percussion instruments together with House Music grew. During that time he mainly played tunes at local clubs with his first percussion instruments set and became the resident percussion player at excellent events and locations like: Cruise Terminal, Hollywood (Rotterdam), Rex, Musk (Hilversum), Millers (Den Haag) and Beachclub Bloomingdales (Bloemendaal). His skills came to really took off in that period. With innovative rhythms, and intricate solo’s he surprises even the most musical house lovers. His unique talent to fill any DJ and all styles of house music is the reason for the fame of Frank the Tank. He is taking the crowd, to another level, fusing the flow between DJ and dance floor, he’s performed at events such as: Dance At The Park festival, Intense festival, ParkBeats Dance Festival, Summer Dreamers Festival, hed kandi, Extrema Solar Weekend just to mention 

Frank the Tank

Keizerzaal I

NIGHTLIFE 
Allround coverband Nightlife is een van de bekendste en meest veelzijdige coverbands van de Bollenstreek. De zeven enthousiaste bandleden zorgen voor de juiste muzikale sfeer op uw feest. 

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, themafeest of een feesttent, met de muzikale omlijsting van Nightlife is elk feest altijd geslaagd! 
 
Door de juiste repertoirekeuze en het gewenste volume speelt Nightlife goed in op de sfeer van het feest. De setlijst staat dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het feest succesvol verloopt en een blijvende indruk achterlaat bij de gasten. Door een ruime ervaring weet Nightlife daar keer op keer weer in te slagen! 

De band staat garant voor een avondvullend optreden met actuele hits, afgewisseld met dance-classics en medleys van motown tot rock'n roll. Ook Nederlandstalige feest- en popmuziek staan natuurlijk op het repertoire. 

Nightlife levert live muziek van hoge kwaliteit en staat bekend om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en natuurlijk ook gezelligheid! 

Ons motto: Dance till you drop !!! 

http://www.nightlifecoverband.nl

 

Nightlife

Keizerzaal II

Mariksa Lunes gaf in een goed bekeken RTL4 talentshow "my name is".. De ultieme vertolking van Tina Turner en bracht op een zinderende finale als 'diva Turner'. Zij is als solist of met haar Simply The Best, spectaculaire 'Tina Turner tribute Band' te boeken. Ook heeft zij meegedaan aan X-factor, POP-stars, Holland Got talent, en All together now!  Tegenwoordig brengt zij Mowtown Soul en 80 & 90 nummers ten gehore. Deze podiumtijger zorgt er voor dat de voetjes zeker van de vloer gaan!
Met Mariska Lunes op de buhne is het altijd een feestje!!  

https://www.mariskalunes.nl/ 

Mariska Lunes

Latour

Little Breeze–Modern Swing & Retro Pop–Dit brengt u diverse herkenbare en verrassende hits ineigen stijl! Een mix van swing, gipsy, country,jazz, soul, blues, pop en/of mooie ballads. Eenmuzikale reis door de tijd met muziek van vroeger tot nu met hits van artiesten als The Beatles, Abba,Queen tot aan Nirvana, Lady Gaga, Avicii en vele anderen..

www.breezelivemusic.nl

 

Little breeze

Berkel Lounge

Zodra je een paar uur hebt gefeest, krijg je vanzelf honger. Jullie zullen zeker waarderen  dat wij lekkere luxe snacks hebben geregeld.  Dat wordt smullen in de Berkel Lounge!

Een bijzondere en onvergetelijke avond

beleef je bij het nieuwjaarsgala noordwijk